Karateciler madalyaya doymuyor

Karateciler madalyaya doymuyor
Çatalca Belediyesi Karate Takımı İstanbul İller Arası Karate Liginde birinci oldu.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı, İstanbul İller Arası Karate Ligi müsabakalarında birinci olarak Çatalca’ya büyük bir mutluluk yaşattı. İlki Çatalca Kestanelik Kapalı Spor Salonunda yapılan İstanbul İller Arası Karate Ligi, Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen final müsabakaları ile tamamlandı.

Finalde yaklaşık 1500 sporcunun yarıştığı Karate Ligi finaline Çatalca Belediyesi Karate Takımı yine damgasını vurdu. Sakarya Liginden sonra İstanbul İller Arası Karate Liginde de başarı üstüne başarı gösteren takım; 5 altın madalya 2 gümüş madalya 3 bronz madalya kazanarak Çatalca’ya büyük sevinç yaşattı.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan organizasyonda madalya kürsüsünde yer alabilmek için mücadele eden karateciler, gösterdikleri mücadele azmi ile de izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış aldılar.

İstanbul İller Arası Karate Ligi’de Çatalca Belediyesi Karate Takımı sporcuları Kumite 1’de Hasan Celal Yıldırım, Furkan Gürbüz, Osman Burak Keleş, Mümin Berk Keleş, Kumite 2’de Hakan Kavutlar, Sadık Gün, Kumite 3’te Begüm Gültekin ve Gözde Baydemir madalya sahibi olurken Kata 1’de Osman Burak Keleş ve Kata 3’te de Hasan Celal Yıldırım madalyanın sahibi olarak toplamda 5 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalyayı Çatalca’ya getirme başarısı gösterdi.

Çatalca Belediyesi olarak sporun her dalına desteği sürdüreceklerinin altını çizen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başarı üstüne başarı kazanan karate takımını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.