Karatecilerimiz Çatalca’nın adını dünyaya duyurdu

Karatecilerimiz Çatalca’nın adını dünyaya duyurdu
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Okulları bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karate Takımı, girdiği müsabakalarda başarıdan başarıya koşuyor.

Antrenörleri Muzaffer Muyan eşliğinde haftanın dört günü çalışmalarına hız kesmeden devam eden sporcular emeklerinin karşılığını kazandıkları madalyalarla alıyor. Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın bu başarısı sporcuların aileleri yanı sıra Çatalcalıların ’da göğsünü kabartıyor.

Büyük başarı elde ettiler

Çatalca Belediyesi Karate Takımı son katıldığı 6.Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası (6th International Turkish Open Karate Tournament) Şampiyonasında da adeta şov yaptı. 15/17 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda 26 ülkeden 2026 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonanın en çok konuşulan takımı Çatalca Belediyesi Karate Takımı oldu. 16 sporcusuyla şampiyonaya katılan Karate Takımı 2 altın, 1 gümüş, 9 bronz madalya ve 3 kupa kazanarak Çatalca’nın adını tüm dünyaya duyurdu.

Güçlü rakibini yendi

Şampiyonanın en çok konuşulan isimlerinden biri de başarılarıyla bütün salonun hayranlıkla izlediği Çatalca’nın gururu Milli Sporcu Balkan Şampiyonu Hasan Celal Yıldırım oldu. Bir hayli fizik üstünlüğü olan Rus rakibiyle yaptığı kupa maçını 7/2’lik puanla kazanan milli sporcu ayakta alkışlandı ve bazı ülkeler tarafından canlı yayınla izleyicilerine duyuruldu. Başarılı sporcu madalyasını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte ünlü türkücü İsmail Türüt, Karate Federasyonu Başkanı ve İstanbul İl Spor Müdürü Cemil Boz tarafından aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yakından takip ettiği Çatalca Belediyesi Spor Okulları’nda yetişen sporcuların başarıları ile gurur duyduğunu belirterek sporcuları, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.