Karsspor Muharrem Yıldız ile ayağa kalktı

Karsspor Muharrem Yıldız ile ayağa kalktı
Kars Spor’un geleceğine duyduğu kaygı ile Genel Kurulda Başkan seçilen Muhrrem Yıldız, Kars Spor’u atağa kaldırdı.

Genel kurulda başkan seçilen Muhrrem Yıldız, ilk olarak tesislerin tadilatını başlattı.  İstanbul’da yapmış olduğu görüşmeler sonucunda teknik direktör Soner Büyükergun ile el sıkışan Yıldız, ‘hedef 3.lig’ dedi.

Bir hafta gibi kısa bir sürede takımı Kızılcahamam'da kamp programına alan teknik direktör Büyükergun ise, özverisinden dolayı kulüp başkanı, Muharrem Yıldız’a teşekkür etti. Büyükergun, “Yıldız'ın bu hız ve azmi ile Karssporu 3. Lige ve daha sonrası içinde üst liglere çıkartacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Transferler göz doldurdu

Yeni hocası ile ilk iş olarak Kars’a giden ve eksikleri yerinde tespit eden Yıldız, iskeleti bile olmayan takımı, bölgeyi bilen futbolcular ile takviye etmeye başladı. Futbol kariyerinde 2.ve 3.lig tecrübesi olan ve bölgesel lig de oynadığı 60 maçta 49 gol ile 2 gol krallığı bulunan Atilla Çalım, 3. ligde Kayseri Şeker kalesini koruyan Güven Yılmaz'ı, 2.ligden Uğur Bingöl'ü, İstanbul Çatalcaspor’un 3.lige çıkmasında orta sahanın dinamosu Umut Şahin’i yine kariyerinde 2.ve3.lig olan ön libero Vedat Karadağ'ı kadrosuna katan Karsspor, yapmış olduğu bu transferler ile göz doldurdu.

Kadro güçlendirildi

Sarıkamış çam ormanlarının dibinde Alpina Konaklarında kampa giren Karssporlu futbolcular, Sarıkamış şehitliğini de ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Bu arada takıma takviyelere devam eden Karsspor 3.lig ekiplerinden Adliyesporun kampından ayrılan stoper Sedat Bolat ile geçen yıl Çatalcasporun 3.lige çıkaran kadroda bulunan kaleci Tayfun Yavuz ve Fransa doğumlu  3.ligde birçok maçı olan playmaker pozisyonundaki, Durdu Ahmet Bolatı ile de sözleşme imzalatarak, kadrosuna kattı.

Karsspor’dan muhteşem başlangıç

Bölgesel amatör 2.grupta yer alan Karsspor 2014-2015 sezonuna Bayburt deplasmanı ile ‘merhaba’ dedi.  Maça çok iyi başlayan Karsspor 
 en yeni transferi Ahmet ile 1-0 öne geçti. Daha sonraki 20 dk oyunun tek hakimi olan Karsspor Atilla ile yakaladığı fırsatları değerlendirmedi ve ilk yarı bu skor ile bitti.
Ikinci yarıya fırtına gibi giren Karsspor 
 kaleci Güven’in degajı ve golcü Atilla’nın takipçiliği ile 2-0 öne geçti. Maç Karsspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.