Kaymakam Becel’e hoş geldin ziyareti

Kaymakam Becel’e hoş geldin ziyareti
Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe beraberinde Kulüpler Birliği ve Çatalcaspor yönetim kurullarıyla birlikte Çatalca’ya yeni atanan Kaymakam İnci Sezer Becel hanımefendiye hoş geldin ziyareti

Birlik ve Çatalcaspor yönetim kurulu adına Kaymakam Becel’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hasan Gökçe, bu ziyaretin iki tarafı da memnun ettiğini söyledi. Başkan Gökçe, Kaymakam Becel’e, “Çatalca’nın Spor’la anılması için biz Kulüpler Birliği ve Kulüp Başkanları aynı zamanda Çatalcaspor olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.


Kaymakamlığın ve Belediyemizin hatta tüm devlet kurumlarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Sizinde bizim proje ve çalışmalarımızda yanımızda olmanızı bekliyoruz. Aynı zamanda Çatalcaspor’umuzun ve Amatör Spor Kulüplerimizin maçlarında sizi de aramızda görmek bayanların maçlara gelip bu güzel ortamı teneffüs etmesini sağlamak adına örnek gösterilecek bir davranış bekliyoruz. Bu güzellik gerçekten çok olumlu olacaktır. Özellikle Çatalca’nın tek Profesyonel takımı olan Çatalcaspor’un her maçında sizi de aramızda görmeyi çok arzu ediyoruz” dedi.

Becel’den maçlara gelme ve destek sözü

Çatalca’nın çiçeği burnunda yeni Kaymakamı İnci Sezer Becel’de Kulüpler Birliği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’nin bu çağrısını dikkate alarak konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı, “Çatalca’nın sportif anlamda çok şanslı bir ilçe olduğunu spor tesislerinin çokluğu ve spora olan ilgisinden dolayı gözlemliyorum.

İstanbul’da 39 İlçe içinde birinci sırada olduğunuzu Çatalcaspor’un 3. Ligde olmasının da spora ilgiyi arttırdığını gözlemliyorum. Ben de elimden geldiğince Kaymakamlığın imkanları doğrultusunda Çatalcada’ki hizmetlerimizi spor için kullanacağım. Elimden geldiğince de hem amatör takımların maçlarına hem de Çatalcaspor’un maçlarına gelmeye çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın” diyerek yöneticileri ve tüm Çatalcalıları bir anlamda memnun etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.