Kestanelikspor’da durmak yok

Kestanelikspor’da durmak yok
Süper Amatör Ligde başarılı olmak için yola çıkan Kestanelikspor’da sezon öncesi hazırlıkların temposu gün geçtikçe artıyor, Çatalca stadında yapılan idmanda düz koşudan sonra istasyon çalışması yapan Kestanelikspor’da oyunculara kondisyon yüklemesi arttı

Yeni sezon hazırlıklarını Antrenör Mümin Ersin Sarı gözetiminde sürdüren Kestanelikspor’da hedef ilk yıllarında Süper Amatör Ligde başarılı olmak ve bu ligde kalıcı olmak. Yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmeyi planlayan Kestanelikspor’da Antrenör Sarı, yapılan istasyon çalışmalarında adeta oyuncuların pestilini çıkarttı.

Sarı; Tempoyu arttıracağız

Yapılan çalışmalarda oyuncuların temposundan memnun olduğunu belirten Antrenör Mümin Ersin Sarı, yavaş yavaş tempoyu arttırarak lige hazır bir Kestanelikspor olmak istediklerini söyledi. Mümin Ersin Sarı, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi, “Yine sezon öncesi hazırlık çalışmalarımız yaptığımız program dahilinde her geçen gün artan bir tempo ile devam ediyor. Ligde başarılı olmak istiyorsak, sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek zorundayız. Oyuncuların idman performanslarından şuanda memnunum. İleriki günlerde tempoyu arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.