Küçük; Daha iyisini yapsınlar

Küçük; Daha iyisini yapsınlar
Beylikdüzü Belediyesinin meclis kararıyla Gürpınar Stadını Gürpınarspor’un elinden alması için yapılan çalışmaları yakından takip eden Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, yapılanlara anlam verilemediğini böyle bir yapının Beylikdüzü ilçesindeki

 Yıllardır Gürpınarspor’a hizmet eden Gürpınar Stadına taliplilerin artmasına bir anlam veremediğini ifade eden Başkan Velittin Küçük, hiç kimsenin daha iyisini yapmaya gayret göstermediğini, mevcut olan stada taliplinin çok oluşunu yanlış bulduğunu söyledi.

Küçük hukuk devletinde olduklarını hatırlatarak işin yargıya uzanacağını bu konu ile ilgili gereğinin yapılması için çaba göstereceklerini söyledi. Başkan Velittin Küçük, konu ile ilgili gazetemize şunları söyledi, “Bir önceki dönem Belediye Başkanının başlattığı fakat başaramadığı politikayı bu kez yeni Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürdürmeye çalışıyor. Zamanında bu stadın Gürpınarspor’a ait olduğunu ve gerekli desteği kendilerinin ilçe başkanı olduğu dönemde çok iyi yaptığını hepimiz biliyoruz. Bugün ne değişti de Stadı meclis kararıyla almak istiyorlar.

Gelen bu stada saldırıyor. Daha iyisini yapmak için hiç kimse çaba göstermiyor. Biz öyle bir eser yapmışız ki herkesin gözü bu güzel eserin üzerinde kalmış. Burası bir hukuk devleti ve Gürpınarspor olarak hukukun büyüklüğüne inandığımız için çabamızı sonuna kadar sürdüreceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Daha iyisini yapmayı düşünmeyenler, hazırın kendilerine kalacağını zannediyorlar fakat iş artık yargıya intikal etmiş gereğinin yapılması için beklemeye çekileceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.