Küçük; Lig daha yeni başlıyor

Küçük; Lig daha yeni başlıyor
Haftayı 1-0’lık Dikilitaşspor mağlubiyetiyle kapayan ve ilk iki yarışında yara alan Gürpınarspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, bu mağlubiyetin üzerinde pek durmadığını gösterdi.

 Ligin kendileri için bu hafta başlayacağını söyleyen Küçük, “Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde çok zorlu bir maça çıkacağız. Bu maç bizim için dönüm maçı olacak. Kısacağı Gürpınarspor için lig bu hafta Yeşilköyspor maçı ile başlayacak. Geçtiğimiz hafta şanssız bir yenilgi aldık ve o maçı unutup bu maçı mutlak kazanmamız gerektiğini herkesin benimsemesini istiyorum. Telafisi olmayan bir sınava çıkacağımızdan alacağımız üç puan bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek hale gelecektir.

Ben buradan oyuncularımızın iyi niyetle mücadele edeceğine ve Yeşilköyspor’u evlerine eli boş göndereceğine inancım tamdır. Taraftarlarımızın da takımlarını bu zorlu sınavda yalnız bırakmamasını arzu ediyorum. Beylikdüzü İlçesinde yaşayan ve spora gönül veren herkesi bu kaliteli ve zevkli maça davet ediyorum. İnşallah bu sınavı geçer takım olarak istediğimiz neticeleri almaya devam ederiz. Ligde kolay rakibin olmadığı alınan neticelerle ortaya çıkıyor. Her takım her takımı yenebilecek güçte.

Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirip hanemize üç puanı yazdırmayı amaçlıyoruz. Sahaya da bu anlayışla çıkıp ligin ilk devresinde şanssız kaybettiğimiz Yeşilköyspor’dan rövanşı da bir anlamda almayı amaçlıyoruz. Lig bizim için daha yeni başlıyor ve bu ikinci devrenin ilk maçını kazanıp avantajımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.