KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ YARI FİNALDE

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ YARI FİNALDE
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ve ilçe belediyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 35.İBB Başkanlık futbol turnuvası çeyrek final maçında Küçükçekmece Belediyesi, Esenyurt Belediyesini 5-3 yenerek yarı finale kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği ‘Futbol Şöleni’ futbol turnuvası Beyaz Grupta yere alan Küçükçekmece Belediyesi ve Esenyurt Belediye futbol takımları turnuvanın çeyrek finalinde karşı karşıya geldiler.

 İBB Zeytinburnu Çırpıcı spor tesislerinde oynan çeyrek final karşılşamasında üstün futbol sergileyen Küçükçekmece Belediyesi Suat Doğan (4),Oktay Tuğan (1) attığı gollerle güçlü rakibini 5-3 mağlup etti.

 Küçükçekmece Belediyesi oynadığı 6 maçta 1 mağlubiyetlik alırken turnuvada 40 gol atarak en fazla gol atan takım oldu kalesinde toplam 9 gol gömüş oldu.

 Yarı finale kalan Küçükçekmece Belediyesi 30 Ekim Pazartesi günü Saat:11.00 da Arnavutköy Belediye futbol takımı ile karşı karşıya gelerek adını finale yazdırmak için çıkacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.