KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE UNİCEK HEYECANI

KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE UNİCEK HEYECANI
Küçükçekmece Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 5. UNİÇEK Su Sporları Festivali Küçükçekmece Gölü’nde renkli görüntülere sahne oldu.
Küçükçekmece Göl kenarında düzenlenen festivalin startını, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, pek çok Küçükçekmeceli vatandaşla birlikte verdi.
BAŞARILI SPORCULARA ÇEYREK ALTIN

Gün boyu süren yarışlar sonunda dereceye giren takımlara kupa, sporculara ise madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan verdi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından yarışlarda birinci olan sporculara ise çeyrek altın hediye edildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi ise Mehmet Kaplan'a Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz adına hediye takdim etti.
 
HEYECAN VE EĞLENCE ZİRVE YAPTI

Küçükçekmece Göl kenarında gerçekleşen Su Sporları Festivali’nin ilk gününde eğlence, aksiyon, coşku ve heyecan zirvede yaşandı. Festivalde üniversiteli gençler ve kürek spor takımları, Üniversitelerarası Kürek Türkiye Şampiyonası, Küçükçekmece Durgunsu Kano Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası ve Üniversitelerarası Dragon Bot Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti.

İkinci gün ise Küçükçekmece Gölü Kurumlararası Dragon Boat Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Karma ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen yarışlarda, dereceye girenlere ödüllerini Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan verdi. Festival boyunca ayrıca, wakeboard, paramotor, su kayağı, jet ski gösterileri de sergilendi. Küçükçekmece gölü çevresinde oluşturulan aktive alanlarında ise Küçükçekmeceliler, süper jumper, tırmanma duvarı, çılgın boğa oyunları ile eğlendi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.