KÜÇÜKÇEKMECE’DE STREETBALL ÇOŞKUSU

KÜÇÜKÇEKMECE’DE STREETBALL ÇOŞKUSU
Küçükçekmece’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Streetball turnuvasıyla potalarda yaşandı.

Yeni düzenlemesiyle görücüye çıkan Halkalı Meydanı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Streetball turnuvasına ev sahipliği yaptı.

 

Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvaları; Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Kılıç, Garnizon Komutanı Gökhan Mayil de izledi.

 

BAŞKAN KARADENİZ, ENGELLİLERLE MAÇ YAPTI

 

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Halkalı Meydanı’nın açılışına özel gerçekleşen Streetball Turnuvası’nda medya mensupları ve Türev Engelli Basketbol takımının yaptığı gösteri maçı ilgiyle izlenirken, Başkan Karadeniz’in sokak basketbolundaki başarısı da izleyenlerden büyük alkış aldı. Engellilere, “Var Mısın Yok Musun” yarışmasıyla adını duyuran görme engelli Evren Doğru da destek verdi.

 

KÜÇÜKÇEKMECE’DE SPORA YOĞUN İLGİ

 

Tüm gençlerin bayramını kutlayarak, sokak basketboluna gösterdikleri ilgiden dolayı Küçükçekmecelilere teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “ Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyoruz. Spor yaparak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Bu kapsamda gençlerimizi hem bayram hem Halkalı Meydanı açılışı kapsamında sporla buluşturduk. Küçükçekmece’de spor yatırımlarımız devam edecek. Yeni Halkalı meydanımız da bütün Küçükçekmecelilerin sevdiği bir alan olacak” diye konuştu.

 

SPOR COŞKUSU, MÜZİK ZİYAFETİNE DÖNÜŞECEK

 

160 takımın katıldığı turnuva, gün boyunca eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. Küçükçekmece’de gün boyunca streetball turnuvalarıyla devam edecek olan bayram coşkusu, akşam saatlerinde ise müzik ziyafetine dönüşecek. Halkalı Meydanı; resmi açılışının ardından, Türk Pop müziğinin sevilen ismi Emre Altuğ’un konserine ev sahipliği yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.