Küçükçekmece’den 11 gollük ‘İDMAN’

Küçükçekmece’den 11 gollük ‘İDMAN’
İkinci Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Küçükçekmece İdmanyurduspor, Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında Zekeriyaköyspor’u konuk etti.

 Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Küçükçekmece İdmanyurduspor, etkili oyunu ile taraftarlarını adeta mest etti. İlk yarıyı 12. dakikada Ozan Karagöz’ün golü ile 1-0 önde kapayan Küçükçekmece İdmanyurduspor, ikinci yarıda adeta gol oldu yağdı. İkinci yarıya oldukça etkili başlayan Küçükçekmece İdmanyurduspor, 47. dakikada Ozan Karagöz, bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçiren golü rakip filelere bıraktı.


53. dakikada etkili oyunun karşılığını Muhammet ile alan Küçükçekmece İdmanyurduspor, farkı üçe çıkardı 3-0. Attıkça açılan ev sahibi ekip, 61.dakikada Muhammet ile skoru 4-0’a getirdi. 64. dakikada kırmızı-siyahlı takımda günün başarılı isimlerinden Kaan, takımının beşinci gollüne imzasını attı ve 75. dakikada kendi adına ikinci golü kaydetti. 6-0. Karşılaşmada diğer golleri 66 - 68 ve 80. dakikalarda İlker, 69 ve 71. dakikalarda Ozan Karagöz kaydetti. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmayı 11-0 kazanan Küçükçekmece İdmanyurduspor, mükemmel oyununu bir birinden güzel gollerle taçlandırmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.