Küçükçekmece’den Bucaspor geçti

Küçükçekmece’den Bucaspor geçti
Spor Toto 2.Ligin İzmir Temsilcilerinden Bucaspor Kulübü Futbol Akademisi, Genel Koordinatörü Alaattin Arslan öncülüğünde altyapıya yeni yetenekler kazandırmak amacı ile İstanbul Küçükçekmece’de düzenlenen ve üç gün süren altyapı seçmeleri sona erdi.
Küçükçekmece Ataken Etap sahasında üç gün süren seçmelerin son gününde Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık, Halkalı Çamlık Altıspor İkinci Başkanı Yücel Erdi, İFA Spor Antrenörü Cem Kocman ve kalabalık bir taraftar topluluğu takip etti.

Seçmeleri ilgi büyüktü

Bucaspor altyapı seçmelerinin son gününde 1997, 1998 ve 1999 Doğumlular kendilerini gösterme fırsatı buldu. Küçükçekmece’de yapılan seçmelere İstanbul’un yanı sıra Sakarya, Kocaeli, Antalya, Bursa, Çorlu, Tekirdağ, Yalova ve Mersin illerinden de katılanlar oldu.

“Yetenek Sizsiniz” yarışma programında Top cambazlığı yapan ve yarı finale kadar yükselen Sakarya’lı Atakan Çavuş’ta Bucaspor seçmelerine katılan isimler arasında yer aldı.

Seçilenleri İzmir’e davet ettik

Genel Koordinatörü Alaattin Arslan, Gökhan Kaptan, Mehmet Uzunyenisoy, Mülazım Ark ve Can Güler’le birlikte üç gün süren seçmeler sonunda Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinadörü Alaattin Arslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Üç gün süren İstanbul seçmenlerimize yaklaşık 235 civarın da oyuncu katıldı. Özelikle son gün katılım oldukça yüksekti sadece ulaşım sıkıntısı olması dolaysıyla çoğu sporcu adayı seçmelere katılamadı. 1997,1998 ve 1999 Doğumluları kapsayan seçmeler yaptık. Bir birinden yetenekli oyuncular var doğrusu seçme yaparken zorda olsa çalışmalarımızı başarıyla tamamladık. Burada beğendiğimiz oyuncuları 20 Temmuzda Buca’ya davet ettik. İzmir’de de bir hafta misafirimiz olacaklar ve diğer illerden gelen oyuncularla birlikte yeniden seçmeler yaparak Bucaspor’umuza ve Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmış olacağız. Bizleri burada ağırlayan ve yardımcı olan  Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.