Küçükçekmece’nin Kralı, Galatasaray

Küçükçekmece’nin Kralı, Galatasaray
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği 3’üncü 23 Nisan Mini Minikler Futbol Turnuva final maçında Galatasaray, Halkalı Taştepespor’u 6-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyon oldu

Bir ay boyunca 16 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan, 3’üncü Mini Minikler Futbol Turnuvası, Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi. Galatasaray, Halkalı Taştepespor’u 6-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyonu oldu. Ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Galatasaray eski Futbolcularından Ayhan Akman, Orhan Ak Taner Alpak ve İstanbul eski İl Futbol Temsilcisi Bahri Savaş ve ilçe Kulüp Başkanları ve yöneticiler ve kalabalık futbol sever katıldı.  Turnuvada Şampiyon olan Galatasaray’ın kupasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz takdim etti.

Gençtürk’ten teşekkür

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmasında, şunları söyledi, “Üç yıldır Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği 3’üncü 23 Nisan Mini Minikler Futbol Turnuvasının bir yenisinin daha bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. 23 Nisan Ulusla Çocuk Bayramı tebrik ederim. Üç yıldır düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvamıza katılarak renk katan Galatasaray kulübü hocalarına yöneticilerine ve taraftarına huzurunuzda çok teşekkür ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.