KÜÇÜKÇEKMECE’NİN KÜÇÜKLERİ İSTANBUL BİRİNCİSİ

KÜÇÜKÇEKMECE’NİN KÜÇÜKLERİ İSTANBUL BİRİNCİSİ
Söğütlüçeşme Ortaokulu öğrencileri, Okullar Arası Atletizm Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak, İstanbul birincisi oldu.

Enka Sadi Gülçelik Tesisleri’nde İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılan yarışlarda 22 minik sporcusuyla Küçükçekmece’yi temsil eden Söğütlüçeşme Ortaokulu, İstanbul’un 39 ilçesinden 41 okulun katıldığı yarışmada 285 puan alarak İstanbul birincisi oldu.

“BÜYÜK BAŞARI KAZANAN KÜÇÜKLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Minik sporcuları tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Küçükçekmece Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Böylesine büyük bir başarıya imza atan küçüklerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

YARIŞLARDA SÖĞÜTLÜÇEŞME FARKI

İstanbul Okullararası Küçükler Puanlı Atletizm Şampiyonası’nda Küçük Kızlarda İbrahim Koçaslan Ortaokulu, Erkeklerde de Söğütlüçeşme Ortaokulu şampiyon olurken, Kızlarda VKV Koç Özel Ortaokulu ikinci, Fetihtepe Ortaokulu üçüncü ve Söğütlüçeşme Ortaokulu da dördüncü oldu. Söğütlüçeşme Okulu yarışlarda birçok kategoride başarı yakalayarak farkını gösterdi. Kız ve erkeklerde ilk dört sırayı alan okullar gruplarda İstanbul'u temsil edecek.

İstanbul Okullararası Küçükler Puanlı Atletizm Şampiyonası’nda öğrenciler, Kız-Erkek Takımları, Küçük Kızlar 800 Metre, Küçük Kızlar Yüksek Atlama, Küçük Kızlar 4x100 Bayrak, Küçük Erkekler 1000 Metre, Küçük Erkekler Uzun Atlama, Küçük Erkekler 4x100 Bayrak kategorilerinde ter döktü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.