KÜÇÜKÇEKMECE’YE BİR SPOR TESİSİ DAHA

KÜÇÜKÇEKMECE’YE BİR SPOR TESİSİ DAHA
Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Tevifkbey Muhtar Yaşar İnan Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle açıldı.

Spora ve sporcuya yönelik yatırımlarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, ilçeye yepyeni bir spor tesisi daha kazandırdı. 50 yıldır Küçükçekmece Tevfikbey mahallesinde muhtarlık yapan Yaşar İnan’ın ismini taşıyan tesis, imzalanan protokol sonucu hizmete açıldı.

Açılışa; AK Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Mehmet Muş , Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, CHP İlçe Başkanı Turgay Özcan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Göksun Öz, Tevifbey Mahalle Muhtarı Yaşar İnan, kulüp başkanları, muhtarlar, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


“SPOR YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Küçükçekmece Belediyesi için küçük bir hizmet ama Yaşar ağabeyin mutluluğunu görmek bizlere yeterli. Yaşar Bey, kimilerinin ağabeyi, kimilerinin amcası, hepimizin büyüğü. Biliyoruz ki kendisinin Küçükçekmece’de çok emeği var. Bizlerin ona vefa borcu vardı. Küçükçekmece’de  7'den 70'e herkes huzur, barış ve kardeşlik için elinden geleni yapıyor. Rabbim Ramazan ayının hürmetine aramızdaki saygıyı, huzuru, barışı ve kardeşliği hiç bozmasın. Kemal Aktaş Stadımızın yenilenmiş tribünleri, kulüp binası ve kapalı otoparkının bulunduğu stadımızı yakın zamanda açacağız.  Yine devam etmekte olan diğer spor tesislerimiz var. Spor yatırımlarımız devam edecek . Açılışını hep birlikte yaptığımızı bu tesis ticari amaçla kullanılmayacak, kulüplerimizin anteranman eksikliğini gidermiş olacak. Çevredeki gençlerin spor yapmasını sağlayacak, kulüplerimizin faydalanacağı bir tesis olacaktır. Tevfikbey'de 50 yıldır muhtarlık yapan Yaşar İnan ağabeyimizin ismini verdiğimiz Spor Tesisleri’nin mahalle halkımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


5 AYDA TAMAMLANDI

Beş ayda tamamlanan 2 katlı Tevfikbey Yaşar İnan Spor Tesisleri,  40 x 60 ölçülerinde suni çim futbol sahası, çeşitli spor aletlerinden oluşan spor parkı, 4 idari oda, 4 sporcu soyunma odaları, 1 hakem odası,1 mekanik oda,1 depo  3 wc ve kafeteryadan oluşan  toplam 300 m2 lik kapalı alana sahip.  

Gerçekleşen açılışın ardından 19 amatör spor kulübün katıldığı Penaltı Atışları Turnuvası’nda Küçükçekmece İdmanyurdu şampiyon olurken İFAspor’da ikinciliğe ismini yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.