Lucescu'dan heyecanlandıran paylaşım

Lucescu'dan heyecanlandıran paylaşım
Trabzon'da başkan adaylarından Muharrem Usta, sosyal medya hesabından Rumen hocaya övgüler yağdırdı. Bu paylaşım heyecan uyandırdı

Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, sosyal medya üzerinden ilginç bir paylaşım yaptı. Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışının sürdüğü Trabzonspor'da Mustafa Denizli ismi ön plana çıkarken, Muharrem Usta, Lucescu'yu işaret etti.

Usta twitter üzerinden Lucescu'nun fotoğrafını paylaşarak, "İstikrar ve başarının adı: Mircea Lucescu. Hocam Türkiye seni hiç unutmadı ve unutmayacak" ifadelerini kullandı.


Bu paylaşım taraftarlar tarafından Usta'nın adayı, "Mircea Lucescu" şeklinde yorumlandı.

Halen Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Lucescu Türkiye'de elde ettiği başarılarla biliniyor. Galatasaray ile Devler Ligi'nde büyük başarılar elde eden Luce, Beşiktaş'ı da 100. yılında şampiyon yapmıştı.

'İstikrar ve başarı'nın adı!

Başkan adaylarından Muharrem Usta, twitter üzerinden resmini paylaştığı Mirce Lucescu için, "İstikrar ve başarının adı. Türkiye seni hiç unutmadı ve unutmayacak" yazdı. Türkiye'de G.Saray ve Beşiktaş ile (100. yıl) şampiyonluk yaşayan Rumen teknik adam, UEFA Süper Kupa kaldırdığı G.Saray ile Avrupa'da büyük başarılara imza atmıştı. Luce, 2004'ten bu yana görev yaptığı Shakhtar'da 8 lig ve 5 kupa zaferi yaşarken, 1 kez de UEFA kupasını kaldırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.