Maç biter, Çatalcaspor bitmez: 1-0

Maç biter, Çatalcaspor bitmez: 1-0
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor’da haftalardır süre gelen galibiyet özlemi, Pazar günü oynanan Kırıkhanspor maçı ile sona erdi.

 Kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettikleri Hatay Temsilcilerinden Kırıkhanspor’u 90. dakikada Okan Dernek’in attığı tek golle mağlup eden Çatalcaspor, haftalar sonra üç puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Çatalca Stadında oynanan karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün oynayan taraf ev sahibi Çatalcaspor olarak göründü. Galibiyeti daha çok isteyen sarı-kırmızılılar, ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısındaki etkili oyununu 1-0’lık galibiyet ve üç puanla taçlandırmasını bildi.

Maç sonunda bir açıklama yapan Çatalcaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, taraftarlarına üç puan armağan ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Haftalardır süre gelen galibiyet hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını söyleyen Naroğlu, sezonun son maçını Pazar günü deplasmanda Manavgatspor ile oynayacaklarını, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak sezonu üç puanla kapamak istediklerini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.