Mahmut Uslu'dan Yıldırım Demirören'e veryansın

Mahmut Uslu'dan Yıldırım Demirören'e veryansın
F.Bahçe Asbaşkanı Uslu, maç sonrası patladı: "Milyonlarca para harcıyoruz, günah değil mi? Sanırım hakem, Yıldırım Demirören'in hâlâ Beşiktaş başkanı olduğunu sanıyor"
 
Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a 3-2 yenildiği mücadele sonrası hedefteki adam hakem Halis Özkahya'ydı. Sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Mahmut Uslu, 90 dakikanın sonunda şu eleştirileri yaptı: "Bilic efendi gittiği yerden konuşuyor 'hakemler Fenerbahçe'yi kayırıyordu' diye. Beşiktaş'ın başkanı ayrı konuşuyor, Galatasaray'ın hocası ayrı. Ama biz daha kurumsal hale gelmek istiyoruz. Bir facia yaşandı, futbol faciası. Birinci gol sanırım ofsayt. 2-2 oldu ve hakemin kafası o Volkan'ın pozisyonunda kaldı. Sanırım hakem Özkahya, Yıldırım Demirören'i hâlâ Beşiktaş'ın başkanı sanıyor. Bir stoper nasıl kırmızı kart görmez o pozisyondan sonra. 

Markovic'i resmen biçtiler 
Bizi doğradılar. Çok para almaya başladılar, profesyonelleştiler bu hale geldiler. Bizim Markovic'i biçtiler hakem sesini çıkarmadı. Nani'yi atmak için elinden geleni yaptı. MHK bu maçı iyice izlesin. Beşiktaş 5-2 de kazanabilirdi. Tebrik ederiz. Bu başta bir şey. Biz milyonlarca para harcıyoruz. Günah değil mi. Bundan sonra konuşuruz. Durduramazlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.