Manchester United-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Manchester United-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Manchester United-Fenerbahçe karşılaşması temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi grubundaki en zor maçı...
Süper Lig'de kötü futbol oynamamasına rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan, kendi sahasında bile sadece tek galibiyet almayı başarabilen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu Manchester United deplasmanında olacak. İlk maçında Ukrayna temsilcisi Zorya deplasmanında 1 puanı son saniyede kurtaran, Kadıköy'deki Feyenoord maçında ise iyi futbolla 3 puanı hanesine yazdıran Sarı Lacivertliler, zorlu Manchester United deplasmanında puan ya da puanlar için savaşacak. 

Bugün TSİ 22.05'te başlayacak olan Manchester United Fenerbahçe karşılaşması Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.
 
Manchester United Fenerbahçe maçının hakemi Bastien

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İngiltere'nin Manchester United  takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

Manchester'daki Old Trafford Stadı'nda bugün oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Maçta Bastien'in yardımcılıklarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani yaparken, Benoit Millot ve Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem, Julien Pacelli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
 
Yıldızlar topluluğu... 

Bu sezon Paul Pogba'yı 105 milyon euro gibi inanılmaz bir rakama kadrosuna katan Kırmızı Şeytanlar ayrıca İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic ve Henrikh Mkhitaryan gibi oyuncuları da transfer etti. 

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United'ın kadrosunda bu yıldızların dışında Wayne Rooney, Juan Mata, Memphis Depay, Anthony Martial ve Marcus Rashford gibi isimler de bulunuyor.
 
Akıllar Bolic’in golünde!

Devler Ligi’nde 1996 yılında yine Old Trafford’da rakip olduğu Manchester United’ı Bosna Hersekli futbolcusu Elvir Bolic’in attığı golle yenerek Kırmızı Şeytanlar’ın iç sahasındaki 40 yıllık yenilmezlik serisine son veren Kanarya, bugün bu zaferini tekrarlamak için sahaya çıkacak. Bu karşılaşma öncesinde Manchester United’ın inişli çıkışlı bir görüntü çizmesine ek olarak yoğun maç takvimi sebebiyle ev sahibi ekibin; Memphis Depay, Michael Carrick, Matteo Darmian ve Henrih Mhitaryan gibi yedek ama yıldız futbolcularıyla Fenerbahçe’nin karşısına çıkması bekleniyor.
 
7 sezon sonra en kötü başlangıç

Süper Lig’de Kadıköy’den 1-1’lik skorla ayrılan Sarı-Lacivertliler, 7. hafta sonunda 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak puanını 9’a yükseltti.

Ortaya koyduğu performans Sarı-Lacivertli futbolseverler tarafından beğenilmeyen Dick Advocaat’ın öğrencileri; 2008-09 sezonunun ardından Fenerbahçe’nin en kötü ilk 7 hafta başlangıcını yaptı. Kanarya, bu dönemden önce en son 2008-09 sezonunda ilk 7 haftada 3 galibiyet ve 4 yenilgi alarak 9 puana ulaşmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.