“Mehmetçiğe Destek” turnuvasında kazanmanın gururunu yaşadılar

“Mehmetçiğe Destek” turnuvasında kazanmanın gururunu yaşadılar
Çatalca Belediyesi Karate Takımı durmak bilmiyor. Sakarya İller Arası Karate Ligi’nin 5. Etabı “Mehmetçiğe” destek amaçlı yapıldı. Bu anlamlı turnuvada 5’te 5 yaparak 5altın madalya kazanan takım ilçeye gururla döndü.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın destekleriyle her hafta ayrı bir turnuvaya katılan Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Sakarya’da devam eden iller arası karate liginde başarılı sonuçlar almaya devam etti. Turnuvanın 5. Etabı, “Mehmetçiğe Destek Turnuvası” olarak düzenlenirken, 5 sporcusuyla turnuvaya katılan takımın rakip tanımayan karatecileri, anlamlı turnuvadan 5’te 5 yaparak 5 altın madalya ile döndü.

Hedef Milli Takım

Antrenörleri Muzaffer Muyan eşliğinde yoğun çalışmalarını başarıya dönüştüren takım, Çatalca’nın adını karate ile özdeşleştirdi. Turnuvalarda oldukça ilgi gören takım, hem ilçeyi tanıtmak, hem de daha çok maç yaparak tecrübelerini artırmak için gayret veriyor. Başarılı karate takımının hedefi; 28/Mart -1/Nisan 2018 tarihlerinde, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yapılacak olan Türkiye Minik ve Yıldızlar Milli Takımına sporcu vermek olarak açıklanırken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, takımı tebrik ederek başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.