Mimaroba’da Cimbom fırtınası

Mimaroba’da Cimbom fırtınası
2005 yılında Büyükçekmece Mimaroba’da hizmete açılan Galatasaray Altyapı Futbol Okulu, çalışmalarında 10 yılını doldurmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.
 10 yıl içinde futbol eğitiminin sonunda kriterlere uygun sporcuları Galatasaray Altyapısına kazandıran Futbol Okulu, birçok oyuncuyu takımlara yollayarak yapılan çalışmaların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyor. Antrenör Mesut Karadağ, Galatasaray’a 80, Fenerbahçe’ye 2, Beşiktaş’a 2, Kasımpaşaspor’a 3, İstanbul Başakşehir Fk’ya 2, İstanbulspor’a 5, Tepecikspor’a yaklaşık 20 ve bölge Amatör takımlarına da 50’nin üzerinde sporcu kazandırdıklarını söyledi. Antrenmanlarını Galatasaray Altyapı antrenman programları doğrultusunda yapan Futbol Okulu, Galatasaray’ın yılda iki kez yaz ve kış seçme ve eğitim kamplarına ortalama 25 sporcuyla katılıyor.

Yine Yılda iki kez Galatasaray Altyapı bünyesinde ve hocaları eşliğinde her yaş kategorisinden kriterlere uygun olan sporcuları Florya’da değerlendirip seçilen oyuncuları Galatasaray Altyapı akademisinde çalışmalarını sağlıyor.

Daha önce Galatasaray Altyapı Futbol Okulları akademi programı doğrultusunda yapılan Rahmetle anılan Özhan Canaydın turnuvasının bu yılki adını Cüneyt Tanman turnuvası olarak yapan Futbol Okulu, Turnuvada güzel görüntüleri beraberinde getirdi. Büyükçekmece Galatasaray Futbol Okulu, Beylikdüzü Galatasaray Futbol Okulu, Beykent Galatasaray Futbol Okulu, Silivri Galatasaray Futbol Okulu ve Çorlu Galatasaray Futbol Okulları, turnuva maçlarında her yaş kategorisinde katılarak büyük bir futbol şöleni yaşatıyor.

  Bu müsabakaların her Pazar günü oynandığını söyleyen Mesut Karadağ, “Amaç Galatasaray Futbol Okulu arasında birlikte hareket etme sporcular arasında kaynaşma erken yaşta maç tecrübelerini artırma, kişisel becerilerini maç esnasında görebilme ve gelişimlerini maç ile pekiştirmelerini sağlamaktır. Bu durumdan tüm velilerimizin de büyük bir keyif aldığını da görüyoruz ve duyuyoruz. Çocuklarıyla birlikte aynı heyecanı ve coşkuyu yaşamaları da bizi fazlasıyla memnun ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.