Mini mini '1'ler

Mini mini '1'ler
Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen, 2. Mini Minikler Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Bayrampaşa Demirspor oldu
Final maçında İstanbulspor A.Ş ile karşılaşan Bayrampaşa Demirspor kupasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in elinden aldı

Bir ay boyunca 23 spor kulübünün kıyasıya rekabetine sahne olan 2. Mini Minikler Futbol Turnuvası Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi.  Minik sporcuların şampiyonluk için ter döktüğü maçta, Bayrampaşa Demirspor İstanbulspor A.Ş’yi 2-1 yenerek, şampiyon oldu.

BAŞKAN KARADENİZ PENALTI ATTI, RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Final maçını ünlü spor spikeri Emre Tilev canlı olarak anlatarak, tribündeki seyircilere keyifli anlar yaşattı. Şampiyon takım, kupasını ve madalyasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in elinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcuların heyecanı, coşkusu ve mutluluğu ise gözlerden kaçmazken, Başkan Temel Karadeniz’in kulüplerin kalecileriyle penaltı atması sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Törende, Cennet Barbarosspor dördüncülük, Sefaköy Kartalspor üçüncülük, İstanbulspor A.Ş ikincilik ödülünü aldı.   En centilmen, en iyi kaleci, gol kralı ve en erken gol kategorileri ile kulüp yöneticilerine plaketleri de Başkan Karadeniz tarafından verildi.

Törende yaptığı konuşmada Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk turnuvaya katkılarından dolayı Başkan Temel Karadeniz’ e teşekkür ederken, Temel Karadeniz de genç sporculara desteğin devam edeceğini belirterek, tüm sporculara başarılar diledi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.