Minik atletler nefesleri kesti

Minik atletler nefesleri kesti
Cheetos "İstanbul'un En Hızlısı" atletizm yarışmalarının Büyükçekmece ve Çatalca seçmeleri Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleşti.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2015 yılı faaliyet raporunda yer alan, Cheetos İstanbul'un En Hızlısı atletizm yarışmalarının Büyükçekmece - Çatalca seçmeleri Büyükçekmece Belediyesi'nin de katkılarıyla yapıldı.

 

Kıyasıya mücadeleler yaşandı

 

Büyükçekmece Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile gerçekleşen yarışmalarda 2001-2002-2003-2004-2005 doğumlu kız ve erkek öğrenciler 100 ve 60 metre arasındaki mesafelerde yarıştılar. Kıyası geçen yarışmalar sonucunda elde ettikleri derecelere göre ilk üçe giren öğrenciler şu isimlerden oluştu:

2001 doğumlu erkekler de Emirhan Hıdır, Burak Yazıcı ve Emircan Taşçı. Kızlar da Ayşe Nurcan Ece Oran, Gülendam Kaya, Gökçe Yeşilyurt ve Funda Türkoğlu.

2002 doğumlu erkeklerde Halim Uçar, Kutap Demirbaş ve Muhammet Enes Yıldırım. Kızlarda Dilanur Canbolat, Zeynep Kaya ve Beyza Uçar.

2003 doğumlu erkeklerde İshak Cengiz, Taner Yıldız ve Mustafa Erdoğan, Kızlar da Fatma Ahsen Uzun, Senanur Sezgin ve Şevval Alperoğlu.

2004 doğumlu erkeklerde Enes İnci, Şemsettin Ergün, Muhammet Kılıç ve Adil Furkan Curfa.

Kızlarda Mizgin Tendik, Beyzanur Güloğlu ve Irmak Cengiz.

2005 doğumlu erkeklerde Ahmet Atalay, Göktürk Ege ve Fatih Güneysu. Kızlarda Elif Sude Demirezen, Yaren Korkmaz ve Sabiha Bıyıklı.

 

"Gelecek adına umutlandık"

 

Derece giren öğrenciler için düzenlenen madalya töreninde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen bazı öğrencilerin madalyalarını takan Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel, "Büyükçekmeceli minik atletlerin ortaya koydukları mücadele gelecek adına bizleri umutlandırmıştır" ifadesini kullandı.


Avrupa ve Anadolu yakasında yapılan seçmelerde başarı gösteren atletler, 2-3 Haziran tarihlerinde yarı final seçmeleri için koşacaklar. İstanbul'un en hızlısının belirleneceği final yarışmaları ise 11 Haziran Perşembe günü yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.