Murat Kapusuz’dan önemli karar

Murat Kapusuz’dan önemli karar
Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, yeni yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını söyledi.
İki dönemdir Kulüpler Birliğinde Başkanlık görevini başarıyla sürdüren Kapusuz, bundan böyle Kulüpler Birliğinde görev almayacağını, yeni seçilecek olan yönetim listesinde olmayacağını belirtti. Yakın zamanda yapılacak olan genel kurulda aday olacak arkadaşlara görevi teslim edeceğini söyleyen Kapusuz, iki dönemdir başkanlığını yaptığı Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinde bugüne kadar birlikte görev aldığı yönetim kurulu arkadaşlarına ve Fatih Kulüplerine kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yeni seçilecek yönetime başarı dileklerini ileten Kapusuz, “Uzun zamandır bu güzide kurumda görev yapmaktayım. Birçok kez yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yapılması gereken hizmetler için birlik ve beraberlik örneği sergilemiştik.


Bu dönemler içerisinde kulüplerimizle birlikte iyi bir ortam yakalamak için çaba gösterdik. Artık kendimi tamamen işime vermek istiyorum. Bu değerli kurumdan işlerimin yoğunluğundan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Hiçbir kimseye kırgınlığım ve küslüğüm yok. Bu önemli kurumun iyi yerlere gelmesi adına üzerime düşen ne varsa yapmaya zaman içerisinde hazır olacağımı belirtmek isterim. Fatih’te sportif faaliyetlerini sürdüren tüm spor kulüplerimize ve yönetimde yer alan arkadaşlarımla birlikte Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir ve ekibine bizlere gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma da bundan sonraki görevlerinde başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Kadırgaspor ile de ipleri kopardı

Süper Amatör Ligin Fatih Temsilcilerinden Kadırgaspor Kulübünde İkinci Başkanlık görevinde de bulunan Murat Kapusuz,  Kadırgaspor’un Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kurulunda yeni oluşacak listede de yer almayacağını söyledi. “Mayıs Ayı içerisinde yapılacak olan Kadırgaspor Genel Kurulundaki her hangi bir listede yer almayacağım. Yeni yönetimde yer alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.