Mustafa Küçük, totem yaptı

Mustafa Küçük, totem yaptı
Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, izlediği maçlarda takımın iyi neticeler alamamasından dolayı özellikle iç sahadaki maçları izlememe kararı aldı.
Bununla ilgili totem yapan ve izlediği maçları kazanan Gürpınarspor’un son maçında da tribünde yerlerine almayan Mutafta Küçük, Yeşilköyspor’u 2-0 mağlup ettikleri haberi telefonla aldı ve maç sonunda büyük mutluluk yaşadı.

Bundan sonra iç sahadaki maçları izlemeyeceğini ve maç sonunda takımının yanında olacağını söyleyen Küçük, bu uğurun tuttuğunu gitmediği maçlarda takımlarının kazandığını söyledi. Müsabaka sonrası oyuncularını ve teknik ekibini kutlayan Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını Namaglup Yeşilköyspor’u evlerinde 2-0 mağlup etmelerinin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Hafta sonunu maç yapmadan geçireceklerinden hazırlık maçı oynayacak rakip aradıklarını söyleyen Başkan Küçük, bununla ilgili temas halinde bulundukları kulüplerin olduğunu söyledi. Esen Bayburtspor’un ligden çekilmesinin ardından haftayı maç yapmadan üç puanla kapayacaklarını söyleyen Başkan Küçük, takımlarının ligde zorlu maçlardan yüzünün akı ile çıktığını bunun devam etmesi için yönetim olarak gerekli desteği yönetim olarak sonuna kadar yapmaya devam edeceklerini söyledi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.