Narin’in duaları üç puan getirdi

Narin’in duaları üç puan getirdi
Pazar günü Tepecik Stadında oynanan Tepecikspor – Kahramanmaraşspor maçı öncesi Tepecikspor Yönetimi, tesislerde takıma uğur getirsin diye kurban kesti.
Kurban kesiminde hazır bulunan Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin ile Tepecik Merkez Camii İmamı Ahmet Türk, futbolcularla Kahramanmaraşspor maçı öncesi başarı dileklerini ilettiler. Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin’in ettiği dualar, Tepecikspor’un galibiyeti içindi. Ellerin dualar hatta Tepecikspor’un ligde kalması için açıldığında Amin, sesleri kurban kesim yerinde kendini iyiden iyiye yüksek sesliliğe bıraktı.

Tepecikspor’un ligde kalması ve Kahramanmaraşspor galibiyeti için kesilen kurban ve edilen duaların yerine gittiğini söyleyen Müftü Narin, oyuncular, teknik kadro, yönetim ve tesis personeli ile tek tek tokalaşarak başarın devamını diledi. Futbolcularla hatta teknik kadro ilme bol bol sohbet eden Müftü Mehmet Narin, “Allah yolunuzu açık, şanslarınızı daim etsin. İnşallah iyi oyunlarınızla bu ligde kalıcı olur, bu kurbanınız Allah katında kabul olur.

Tepecikspor camiasında görev yapan herkesi Allah kazalardan belalardan uzak tutsun. Pazar günü Kahramanmaraşspor karşısında sakatsız ve belasız bir müsabaka oynar sahadan da istediğiniz neticeyle ayrılırsınız” dedi. Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin’in duaları yerine geldi ve Tepecikspor, kendi sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u net bir skorla 4-0 mağlup etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.