Naroğlu; Bizim için bir puanda iyi

Naroğlu; Bizim için bir puanda iyi
Spor toto 3. Lig 1. Grupta ligde rahat bir yerde olan Çatalcaspor’da Bursa Nilüferspor deplasmanından alınan bir puan yönetimi azda olsa sevindirdi.
Rakiplerinden çok sahanın güvenli olmayışıyla ve rakipleriyle mücadele eden Çatalcaspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, bu zorlu deplasmandan alınan bir puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi. Stadın futbol oynamaya elverişle olmadığının altını çizen Naroğlu, “Böyle statlar İstanbul’da olsa inanan maç oynatmazlar. Güvenlik iyi değil, sahanın mutlak hakimi rakip, istenilen her şey onların lehinde ve bu şartlarda orada puan mücadelesi veriyorsunuz.

Bizim için bir puan bu zor şartlara rağmen inanın çok iyi fakat galipte gelebilirdik ama olmadı. Biz iyi ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz ve bizlere yapılanları asla karşılıksız bırakmayacağız. Centilmen Çatalca taraftarlarının rakiplerine ne kadar iyi davrandığını bizler çok iyi biliyoruz.

Bu anlayış ve bu yıpratıcı durum spor ahlakına hiç mi hiç yakışmıyor. Maç bitmeden daha yöneticiler sahaya giriyor ve oyuncularımıza baskı kuruyor. Bunun futbolla bağdaşmadığını bir kez daha gözlemlemiş bulunmaktayız. Futbolun bu kadar sahipsiz olduğunu Bursa Nilüferspor deplasmanında bizzat gözlemlemiş bulunmaktayız. Bu tür yaklaşımlara ve baskılara TFF’nin de bir önlem almasını bekliyoruz. O zor şartlarda mücadele eden ve bir puanı 1-1’lik skorla alan Teknik Kadromuz ve oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.