Nefesleri kesen maç, Muratbeyspor’un: 3-2

Nefesleri kesen maç, Muratbeyspor’un: 3-2
İkinci Amatör Lig 3. Grupta Çatalca Stadında oynanan Çanakçaspor – Muratbeyspor maçında adeta nefesler kesildi.

 Futbol adına mükemmel enstantanelere sahne olan müsabaka, izleyenlere büyük keyif verdi. Bir birinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmada atılan her golden sonra yaşanan sevinçler görülmeye değerdi. Çatalca stadında oynanan karşılaşmada ilk gol 36. dakikada Muratbeyspor’lu Yusuf’tan geldi. 1-0 öne geçmenin sevincini yaşayan kırmızı-siyahlılar, sahadaki mücadeleleriyle herkesin beğenisini kazandılar.


İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Muratbeyspor, ikinci yarıya farkı açmak için çıktı fakat bu hesap kırmızı-siyahlılar için tutmadı. 53. Dakikada bu kez Çanakçaspor’lu Yusuf sahneye çıktı ve skora denge getiren golü Muratbeyspor ağlarına bıraktı 1-1. Karşılıklı Yusuf’ların attıkları goller, skora denge getirdi. 60. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Çanakçaspor’lu Yasin, takım arkadaşlarını sahada 10 kişi bıraktı. Buna rağmen mücadeleci yanlarından pek bir şey kaybetmeyen Çanakçaspor, rakibine zor anlar yaşatmaya başladı. Sahada 10 kişi kalmanın sıkıntılarını yaşamaya başlayan Çanakçaspor, 67. dakikada Arda’nın golüne mani olamadı ve 2-1 yenik duruma düştü. 69. dakikada Çanakçaspor’lu Berat, mükemmel bir gole imzasını atarak skora yeniden denge getirmeyi başardı 2-2. Beraberlik golünden kısa süre sonra dakikalar 71. gösterirken ceza alanı içinde rakip oyuncuyu yere indiren Çanakçaspor’lu savunma oyuncusu, penaltıya sebebiyet verdi.


Bu dakikada Muratbeyspor’dan Bilal topun başına geçti ve topu Çanakçaspor ağlarına bırakarak bir kez daha 3-2 öne geçmenin sevincini yaşadı. Geriye kalan bölümlerde başka gol olmayınca, müsabaka Muratbeyspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Son 30 dakikayı sahada 10 kişi tamamlayan Çanakçaspor’un mücadelesi izleyenlere büyük keyif verirken, Muratbeyspor’un kaçırdığı sayısız gol fırsatları da hafızalara yazılı kaldı. Müsabaka sonunda maçın hakemine itirazlarını sürdüren Çanakçaspor’lu oyuncular, hakemin iyi bir yönetim göstermediğinden yakındılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.