ÖĞRENCİLER KROS YARIŞI’NDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

ÖĞRENCİLER KROS YARIŞI’NDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİ
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sportif Yarışmalar kapsamında "Belediye Başkanlığı Kros Yarışı" yapıldı.

Halkalı Stadı’nda gerçekleştirilen yarışa Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan da katılarak, yarışın startını verdi. Belediye Başkanlığı Kros Yarışı;Erkeklerde, küçükler, yıldızlar, gençler ;  kızlarda; küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere toplam üç kategoride gerçekleşti.



ÖDÜLLERİNİ RECEP ŞENCAN TAKDİM ETTİ

Öğrencileri tebrik eden Başkan Yardımcısı Recep Şencan, yarış sonunda madalya ve ödüllerini takdim ederek sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanlığı Kros Yarışında dereceye giren sporcular Nisan ayında yapılacak olan Büyükşehir Başkanlık Koşusu’nda Küçükçekmece’yi temsil etmeye hak kazandı.



2014-2015 eğitim öğretim yılı sportif yarışmalar kapsamında bulunan Belediye Başkanlığı Kros Yarışı, gençlerimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde desteklemek, ilgi alanlarını değerlendirme ve yönlendirme çalışmaları kapsamında yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.