ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ
Beylikdüzü Belediyesi’nin futbol, basketbol, voleybol, yüzme, satranç, jimnastik, okçuluk ve tenis gibi çeşitli spor branşlarında ücretsiz olarak düzenlediği “Yaz Spor Okulları” kapanışı, öğrencilerin muhteşem gösterileriyle gerçekleşti. Yoğun bir katılım

2014 Yaz Döneminde öğrencilerin daha genç yaşta sporla tanışmalarını ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla gerçekleştirilen Beylikdüzü Yaz Spor Okulları kapanış töreni gerçekleşti. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinlik alanında gerçekleşen törende minikler, gösterileriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı. 2000’ne yakın öğrencinin sertifikasını aldığı Yaz Okulları’nda toplamda 3 aylık bir eğitim alan minikler, öğrendiklerini sahnede sergileyerek izleyicilerden tam not aldı.

 

“Spor olmazsa sağlıklı nesil olmaz”

 

Törende, çocukların yeteneklerini ilgiyle izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra her branştan temsili iki öğrenciye madalyalarını teslim etti. Sporun olmadığı bir toplumda sağlıklı nesiller yetişemeyeceğine vurgu yapan İmamoğlu, “Başarılı çocuklarımız ilçemizin vitrininde olacak. Çocuklar çok güzel bir yaz dönemi geçirdi. Seneye okullarımızı daha da geliştirerek daha fazla çocuğumuzun eğitim almasını sağlayacağız " dedi.

 


Törende ayrıca okçuluk branşında Türkiye çapında derece kazanan 4 Beylikdüzülü minik gence bisiklet hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerin bilgileri ise şöyle sıralandı;


 

Makaralı Yay Erkekler 11-12 yaş Türkiye Şampiyonu Ali Altay, Makaralı Yay Kızlar 11-12 yaş Türkiye Sude Doğan, Klasik Yay Erkekler Türkiye Furkan Atahan Aksoy, Klasik Yay Türkiye Başak Yağmur Demirci.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.