Okullar arası Karate Müsabakası ödülleri sahiplerini buldu

Okullar arası Karate Müsabakası ödülleri sahiplerini buldu
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Şehit Ömer Halis Demir Sezonu İlçe Spor Şenlikleri Karate Müsabakaları Ödül Töreni yapıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara müsabakaları izleyerek derece alan okul ve öğrencilere madalya ve kupalarını verdi.
Kestanelik Kapalı Spor Salonu Çatalca İlçe Okulları’nın Karate Müsabakaları ve Ödül Törenine ev sahipliği yaptı. Çatalca genelindeki okullar arasında yapılan şampiyonada Minik Yıldız, Ümit Genç kategorilerinde 16 okul arasında zorlu geçen müsabakalar sonucu şampiyonlar belirlendi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara karatecilerin müsabakalarını izledikten sonra dereceye giren sporculara ve okullara ödüllerini verdi.

Madalya ve kupalarını aldılar


Müsabakaları sporcuların aileleri yanı sıra Çatalca Gençlik ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstan, Kestanelik Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır ve okul müdürleri izledi. Okullar arası Karate Müsabakasında derece alan ortaokullar 1.İstanbul Ticaret Ortaokulu( İTO ) 2.Rumeli Koleji, 3.Oklalı Ortaokulu olurken, liselerden Kestanelik Çok Programlı Lise 1. Çatalca Arif Nihat Asya Lisesi 2. ve Çatalca Anadolu İmam Hatip Lisesi 3.lüğü elde etti. Tören derece alan okullara kupalarının verilmesi ve Minik Yıldız karatecilerin madalyalarını alma töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.