ÖMERLİSPOR İLK PEŞİNDE

ÖMERLİSPOR İLK PEŞİNDE
Süper Amatör Küme 1.Grupta kümede kalma mücadelesi veren Ömerlispor, İstiklal ile oynanacak maça rakibi önündeki ilginç istatistikle motive olmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz sezon da aynı grupta mücadele ettiği İstiklalspor’a ilk yarıdaki maçta 2-0 mağlup olan rövanşta da golsüz berabere kalan Ömerlispor ligin ilk yarısında da 2-0 yenildiği rakibi önünde tarihindeki ilk gol ya da gollerini atmak için çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez de İstiklalspor’la tarihlerinde çıktıkları maçlarda hiç gol atamadıklarını belirterek bu şanssızlığı bu hafta evlerinde son vermek istediklerini söyledi. Dönmez “İstiklalspor’la şu ana kadar oynadığımız 3 maçta da gol atamadık. İnşallah bu hafta gol ya da goller atarak galip gelmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.
“DAHA AMACIMIZA ULAŞMADIK”
Takımdaki sakatların düzeldiğini, maça eksiksiz bir kadro ile çıkacaklarını dile getiren Dönmez ligdeki durumları için de arka arkaya gelen galibiyetlere rağmen temkinli konuştu: “Takımda gevşemeye ve rahatlamaya izin vermek istemiyoruz. Daha amacımıza ulaşmadık. Avantaj yakaladık  ama matematiksel olarak garantilemedikten sonra hiçbirşey başardık diyemeyiz. Oynanılmamış hiçbir maç kazanılmış veya kaybedilmiş bir maç değildir.”
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.