Ömerlispor, kupa finaline hazırlanıyor

Ömerlispor, kupa finaline hazırlanıyor
Pazar günü İhsaniye Stadında Zafer Kupası adı altında düzenlenen turnuvada Selimpaşaspor ile final maçına çıkacak olan Ömerlispor’da hazırlıklar devam ediyor.

Hazırlık maçlarında en ciddi sınavı Pazar günü Selimpaşaspor ile kupa final maçında verecek olan siyah-beyazlılarda morallerin iyi olduğu gözlendi. “Selimpaşaspor gibi güçlü bir rakiple final maçında karşı karşıya geleceklerini ve bu maçtan alınacak neticeden çok takımın sahada neler yapabileceğini gözlemlemek için büyük bir fırsat yakalayacağız” diyen Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, en büyük dileklerinin müsabakanın Fair-Play çerçevesinde oynanmasından yana olduğunu söyledi.


“Bizim için skor ve galibiyet o kadar önem taşımıyor” diyen Başkan Dönmez, “Bu maç hem bizim için hem de rakip için çok güzel bir hazırlık maçı olacak. Lig maçı havasında oynanacağını tahmin ettiğim müsabakaya bizde rakipte kazanmak için çıkacaktır. Alınacak netice ne olursa olsun kazanan her zaman dediğim gibi dostluk olsun. Öyle kendimizi kupayı almacağız diye yırtıp atmayacağız. İnşallah arzu edilen neticeyi alır ve sahaya dostça çıkıp dostça ayrılırız” şeklinde konuştu. Diğer taraftan Ömerlispor’da sakatlıkları bulunan oyuncuların iyileşmesi sadece Yağız’ın sakatlığının devam ettiği söylendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.