Önce Dağyenice sonra Celaliyespor: 1-1

Önce Dağyenice sonra Celaliyespor: 1-1
İkinci Amatör Lig 1. Grup Lideri Celaliyespor, en yakın takipçilerinden Dağyenicespor’u deplasmanında mağlup edemedi ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılarak rakibi ile puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı.

Çatalca Stadında oynanan ve genel anlamda Celaliyespor’un üstünlüğü ile oynanan karşılaşmada gol pozisyonları, Celaliyespor adına çoktu fakat atılan gol sayısı sadece Celaliyespor adına 1’di. Ev sahibi Dağyenicespor’un üç net gol pozisyonuna konuk takım Celaliyespor, en az 8 ile cevap verdi. Ev sahibi Dağyenicespor, eline geçirdiği üç pozisyondan birini gole çevirmesini bildi ve savunmasındaki başarılı oyunu ile rakibine fazla gol şansı tanımadı.


Celaliyespor takımı ile kalesinde gördüğü golden sonra beraberlik sayısını bulabilme adına inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi ve beraberlik sayısını da bu baskı sonucunda yakalamış oldu. Oluşturdukları kaliteli kadro ile grupta şampiyonluğu hedefleyen Calaliyespor, 16. dakikada Yusuf’un ayağından kalelerinde golü gördü ve 1-0 geriye düşmüş oldu. Bu gole kırmızı-lacivertliler, 30. dakikada Mustafa ile cevap verdi ve spor 1-1’e geldi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan taraf konuk Celaliyespor’du. Birçok kez golle burun buruna kalan Celaliyespor’lu oyuncular, ellerine geçirdikleri fırsatları cömertçe harcayarak kenar yönetimlerine adeta saç baş yoldurttular. İkinci yarıda da gol yollarında etkisini gösteremeyen Celaliyespor, bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Grupta alınan diğer neticemler aşağıdaki gibi şyekillendi.

Seymenköyspor - Karacaköyspor 3-1
Büyük Çavuşlu -Beylikdüzü 2011 4-1
Dağyenicespor - Celaliyespor 1-1
Taşolukspor - Karaağaçspor 2-1
Kamilobaspor - Çeltikköyspor 6-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum