Orta sahaya Viking gelecek

Orta sahaya Viking gelecek
Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin arkasından takibe devam eden Galatasaray, devre arası transferine hızlı girmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılıların listesinde Bodo'da forma giyen Albert Grønbæk var

Sezon başında yaptığı transferlerle yıldızlar geçidine devam eden Galatasaray'da son günlerde gelen imzaların karşılığı halen alınamadı. Sanchez takıma adapte olurken Ziyech ise alışma döneminde. Ndombele ise vasata dahi yaklaşamadı. Bu sebeple Fransız orta sahanın gönderilmesi gündeme geldi. Kiralık anlaşmasının fesih edilmesiyle birlikte yerinin doldurulması için harekete geçilecek. Listede ise Norveç ligi Eliteserien takımlarından Bodo'da forma giyen Albert Gronbaek var.


Okan Buruk'un alternatifli bir takım kurabilmek adına listesine dahil etmeyi istediği Albert Gronbaek, eğer Ndombele ayrılırsa görüşmeler başlayacak. Orta sahada mücadele gücü yüksek ve bunun yanında kreatif bir isim de almayı hedefleyen deneyimli teknik direktör, 23 yaşındaki futbolcunun alınması üzerine rapor verdi. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro seviyelerinde. Bonservisinin de bu bedele yakın olması bekleniyor.

24 golde adı var
Orta sahanın merkezinde oynamasına rağmen skora da katkı sağlamayı başaran Albert Gronbaek, bu sezon çıktığı 42 maçta 16 kez ağları sarsmayı başardı. 8 defa da takım arkadaşlarına asist yaptı. 3676 dakika sahada kaldı ve Bodo'nun en önemli gol ayaklarından biriydi. Takımıyla 4 yıl daha kontratı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.