Pamukçu; Kazanmak çok güzel

Pamukçu; Kazanmak çok güzel
Tepecikspor’a verdiği destekle tanınan Kadoil Büyükçekmece Mimarsinan İşletme Müdürü Rauf Pamukçu, Tepecikspor’un Pazar günü Kahramanmaraşspor’u mükemmel bir oyunun ardından 4-0 mağlup ederek bir anlamda şeytanın bacağını kırdığını söyledi. T

Tepecikspor’un çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen istenilen neticeleri alamayarak ligde zor durumda olduğunu gözlemlediğini söyleyen Pamukçu, her kötü gidişin iyi gidişinin de olacağını, Tepecikspor’un bunu yaşatmaya başladığını söyledi. Gölbaşıspor galibiyetinin takıma büyük moral olduğunu, ardından da bu moralle Kahramanmaraşspor’u 4-0 mağlup ettiklerini söyleyen Rauf Pamukçu, “Pazar günü Kahramanmaraşspor’u mağlup ederek şeytanın bacağını Tepecikspor olarak kırmış bulunmaktayız. Bu maç Tepecikspor için tarihi bir sınav oldu ve bu sınavdan başarıyla ayrılan da biz olduk.

Sahadan üç puanla ayrılan oyuncularımız,  ligde kalacak neticelerin ışığını yakarak zoru başarmanın gururunu yaşadılar. Artık Tepecikspor’un önü açıldı ve ligde kalacak takımların başında bu takım olacaktır. Bundan sonra önlemi alacak takımlar mutlaka rakipler olacaktır. Biz sahaya çıkıp kazanmaktan başka bir düşünce taşımayacağız. Şimdi sırada İnegölspor var, o maçı da kazanıp derin bir nefes almak istiyoruz. Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ve Eyüboğlu Ailesinin bu işi severek ve inanarak yaptığını gözlemliyor, onlara da başarılı neticeler alıp mutlu olmak yakışır. Tepecikspor taraftarlarının ve bölge sporseverlerinin bu zor günde takımın yanında olmasını bizleri de onurlandırdı. Birlik ve beraberliğin neler getirdiğini hep birlikte gözlemledik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.