Plaj Voleybolu Beylikdüzü Sahillerinde Oynanacak

Plaj Voleybolu Beylikdüzü Sahillerinde Oynanacak
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kavaklı Sahil Mahallesi’nde bulunan amfi tiyatro ve Gürpınar Sahili’nde bulunan Piri Reis Parkı’na plaj voleybolu sahaları kazandırdı.
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kavaklı Sahil Mahallesi'nde bulunan amfi tiyatro ve Gürpınar Sahili'nde bulunan Piri Reis Parkı'na plaj voleybolu sahaları kazandırdı.
Beylikdüzü'nün sahilleri artık plaj voleyboluna da ev sahipliği yapacak. Kavaklı Sahil Mahallesi'nde bulunan amfi tiyatro ve Gürpınar Sahili'nde bulunan Piri Reis Parkı artık plaj voleybolu tutkunlarını ağırlayacak. Yaz aylarını çeşit çeşit etkinliklerle geçiren, sahili, denizi ve yeşil alanları üst düzeyde kullanan Beylikdüzü halkı, bundan böyle voleybol sporunu kum zeminli sahalarda yapacak.

Kum zeminli, plaj voleyboluna uygun olarak hazırlanan Kavaklı'daki 308 metrekare sahanın etrafı ahşap korumalarla döşendi. Gürpınar Sahili'nde bulunan 384 metrekare saha ise kum zeminin yanı sıra tel örgülü alan içerisine alındı. Çekişmeli mücadelelerin geçeceği, sporcuların kendilerini geliştirebilecekleri sahalar, müsabakalar için sporcularını bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.