Plaj voleybolu uluslararası boyuta taşınacak

Plaj voleybolu uluslararası boyuta taşınacak
Büyükçekmece Belediyesi'nin katkılarıyla 5'incisi düzenlenen Can FM Beach Volley Cup, turnuvası sona erdi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, turnuvanın uluslararası boyuta taşınacağını müjdeledi.
Turnuvanın kapanış törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gecesinde yapılan finalin anlamlı olduğunu söyledi.

 

“Cumhuriyet değerlerine sahip çıkın”

Türkiye’deki genç nüfus sayısına da dikkat çeken Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti sizlere emanet ederek ne denli doğru bir iş yaptığını bugün çok daha anlayabiliyoruz. Türk gençliği olarak, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmalısınız. Bu değerleri daha yükseklere taşımalısınız. Ülkemizin çağdaş ülkeler arasında yer alabilmesi için çok daha fazla çalışmak zorundasınız.”

 

“Büyük işlerin adamıyım”

Akgün, konuşmasının son bölümünde de, 5'incisi düzenlenen Beach Volley Cup turnuvasının bundan sonraki yıllarda kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi gerektiğinin altını çizerek; “Ben büyük işlerin adamıyım. Büyükçekmece sahili plaj voleybolu için oldukça uygun kumsala sahip. Bu turnuvanın önümüzdeki yıllarda uluslararası bir turnuvaya dönüşmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Yapılacaksa en iyisini yapacağız” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Başarılı sporcular kupalarını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak, Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Hüseyin Ekici’nin elinden aldılar.

 

Şampiyonlara kupa verildi

19-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 5. Can FM Beach Volley Cup turnuvasına 6'sı bayan olmak üzere 30 takım katıldı. Renkli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada karşılaşmalar Üst Klasman, Kızlar Takımı ve Halk Turnuvası olmak üzere 3 kategoride yapıldı.

Dereceye giren isimler ise şunlar oldu:

Üst Klasman’da şampiyonluğu Oğuz-Bilal ikilisi kazanırken, Serdar-Zafer ikilisi ikinci, Taha-Muharrem ikilisi üçüncü oldu.

Kızlar Takımı’nda Burçin-Sevgi ikilisi şampiyon oldu. İkinci Yeşim-Duygu ikilisi, üçüncü ise Armaspor oldu.

Halk Turnuvası’nda Şimşekler Takımı şampiyon olurken, ikinciliği Mühendisler Takımı, üçüncülüğü ise Dragon’s Takımı elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum