POLİS ADAYLARINA ÜCRETSİZ POMEM KURSU

POLİS ADAYLARINA ÜCRETSİZ POMEM KURSU
Polis adayları, POMEM sınavlarına Küçükçekmece Belediyesinin açtığı ücretsiz spor özel yetenek kurslarında hazırlanıyor.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları polis olmak isteyen gençlerin umudu olmayı sürdürüyor. Küçükçekmece’de çok sayıda genç POMEM fiziki yeterlilik sınavlarına Küçükçekmece Belediyesi’nin açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanıyor. 

Kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kapsamda tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, Sınav ve mekik egzersizleri yaptırılıyor. Diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları Arif Nihat Asya Orta Okulu kapalı Spor salonunda gerçekleştiriliyor.

Küçükçekmece Belediyesi, sınavların gerçekleştirildiği parkurların birebir özelliklerini, Arif Nihat Asya Orta Okulu kapalı Spor Salonu’nda oluşturdu. Söz konusu parkurların birebir orandaki ölçüleri fotosel eşliğinde derecelendirildi. Öğrencilere kurslarda, sınavlarda karşılaşacakları etaplar çalıştırılıyor. Bunlar arasında diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları yer alıyor. Polis adayları sınavlara girdikleri parkuru tanıdıkları için zorlanmadan başarıya ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.