Rahmi Koç'tan Ali Koç ve başkanlık sözleri

Rahmi Koç'tan Ali Koç ve başkanlık sözleri
Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklamasının ardından, TÜSİAD üyelerinin umudu azaldı. Çünkü onlar, Ali Koç'un TÜSİAD'a başkan olmasını bekliyorlardı.
 
Hürriyet Gazetesi yazarı Jale Özgentürk, Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan adayı olmasıyla birlikte TÜSİAD'a başkan olma ihtimalinin azalmasını değerlendirdi.



TÜSİAD üyeleri, Ali Koç'un TÜSİAD'a başkan olmasını beklerken, birden Ali Koç'un Fenerbahçe'nin başkanlığına aday olduğunu açıklamasını duydular. TÜSİAD üyelerinin bu karardan sonra umutları azalırken, şu anki kanı başkan Cansen Başaran Symes'in devam etmesinin sürpriz olmayacağı yönde... 

Hürriyet Gazetesi yazarı Jale Özgentürk, Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan adayı olmasıyla birlikte TÜSİAD'a başkan olma ihtimalinin azalmasını değerlendirdi. 

İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Sadece babası Rahmi Koç'un değil, çoğu TÜSİAD üyesinin gönlünde de Ali Koç'un başkanlığı yatıyordu. Ancak o sürpriz bir şekilde 2018'de Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Koç önce TÜSİAD sonra Fenerbahçe'ye başkan olur mu? Koç olmazsa Cansen Başaran Symes'in devam etmesi sürpriz olmaz.

"Ben TÜSİAD başkanı olsun istiyorum, onun gönlü Fenerbahçe’de.”

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç’la bu yılın başında yaptığımız bir sohbette, Ali Koç’un Fenerbahçe başkanlığı yine gündemdeydi. Nasıl karşıladığını sorduğumda, Rahmi Bey yukarıdaki yorumu yapmıştı.

Ali Koç’un Fenerbahçe’ye başkan adaylığı son günlerin en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Bu kez Koç kendi ağzından 2018’de aday olabileceğini açıkladı. Ali Koç, Ankara’dan sinyal alıp mı aday oldu, yoksa nabız mı yokluyor? Aziz Yıldırım’ın desteği var mı, yoksa erken mi davrandı? Fenerbahçe ve futbol camiası şimdi bu soruların yanıtlarını arıyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin başındaki bir işadamının bunları düşünmeden konuşacağını düşünmek zor tabii.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.