Rakiplere korku salan takım olduk

Rakiplere korku salan takım olduk
Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar 2014-2015 futbol sezonunun ardından yaptığı değerlendirmede, “Bir sezon boyunca kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak rakiplerimizin korkulu rüyası olduk ve bunun da karşılığını 2. Lige çırak değil fakat inançlı, mücad

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi Silivrispor’da teknik sorumlu Erdal İşkar yaptığı açıklamalarla geçen bir sezonun değerlendirmesini yaptı. Grubunda ilk beş arasına girerek Silivrispor tarihinde takımına ilk kez Play-Off heyecanını yaşatan tecrübeli ve başarılı teknik adam Erdal İşkar açıklamasında; “Bir önceki sezon oluşturduğumuz kadronun üzerine yaptığımız takviyelerle lige giriş yaptık. Ana iskeletimizi korumaya özen gösterdik ve kadromuza dahil olan oyuncuların gösterdiği performans ile korkulan bir ekip olduk.

Keyifli izlenen bir takım olduk

Sezon başı kampını iyi değerlendirdik ve tüm bir sezon boyunca gücümüzü kontrollü kullandık ve son nefesimize kadar mücadelemizi sahaya yansıttık. Sezon başında kurduğumuz takım ile tamamen kazanmaya odaklı, coşkulu, tempolu, sahada doksan dakika maçı bırakmayan ve kendi oyun anlayışımızı rakibine kabul ettiren çok pozisyon üreten takım olduk. Sahaya yansıttığımız oyun ile mücadelemiz görsel olarak izleyenlere keyif verdiğine inanıyorum. Geldiğimiz noktada bu başarımızı tescilledi.

Şampiyon da olabilirdik

Özellikle kendi sahamızda en çok galip gelen takım olduk grubumuzda. Deplasmanlarda ise hatalarımız oldu. Özellikle kritik maçlarda bariz hakem hataları yaşadık. Deplasman maçlarında şanssızlıklar ve hatalarımız olmasaydı olayımızı Play-Off’lara bırakmadan gruptan şampiyonlukla çıkma ihtimalimiz yüksekti.

İyi bir ekip olduk, sezon bitti

Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde bitirdik. Devre arası yaptığımız hamlelerle gerek kamp döneminde gerekse de transferlerimizle ikinci yarıya çok daha güçlü çıktık. Devre arası oldukça iyi işlere imza attık. Lig sonunda da hedeflediğimi ilk beşte yer aldık. Fakat tüm bunları gerçekleştirirken de oldukça zor zamanlarımız da olmadı değil. Bizim için önemli olan iyi bir takım oluşturup takımdaşlık havasını güçlendirmekti. Takım olma yolunda oyuncularım müthiş bir özveri gösterdiler. Böylelikle elemelere katılma hakkını bileğimizin hakkıyla almış olduk.

Hakemler canımızı çok yaktı

Ligi hedeflediğimiz yerde bitirdik ve hakkımız olan Play-Off maçlarını oynadık. Elemelerde iki Ankara Demirspor maçında da sahada çok iyi mücadele ettik. İlk maçta direkten dönen dört topumuz belki de maçın kader anı olmuştur. Deplasmandaki müsabakamızda ise ilk maçtaki gibi direkler bizim son maçı oynamamıza izin vermedi. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız Ankara maçında daha farklı skor alabilirdik. Maalesef olmadı ikinci maçta da takım çok iyi mücadele ettik son dakikada dönen topumuz bizi ikinci ligin kapısından döndürdü.

Teşekkürler Silivri

“Bir sezonumuz tamamlandı. Sezon boyunca sıkıntılarımız, aksaklıklarımız oldu. Son maçın son düdüğü ile birlikte yeni sezonun planlaması başlamıştır. Bir sezon boyunca bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan değerli yöneticilerimize teşekkür ederim. Büyük özveriler göstererek maddi konularla boğuşan ve oyuncuların tüm alacaklarını ödeyen Başkanımız İhsan Atun’a da teşekkür etmek isterim. Yine bir sezon boyunca idmanlarımızı, iç sahada ve deplasmanlarda bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Basındaki arkadaşlarımız bizim ateşleyici gücümüz olmuştur. Emeği geçen malzemecisinden, başkanına, basınından taraftarına kadar herkese teşekkür ederim. Sadece ben değil biz diyebilen bir takım olduk ve başarımızı perçinledik. Silivri ve Silivrispor her türlü başarıyı hak ediyor. Silivri’de potansiyel var ve bu potansiyeli kullanmak gerekli. Yeni sezonda takımı 2. Ligde görmek dileğiyle, teşekkürler Silivri” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.