Real Madrid'i Yıkan Adam Arda Turan

Real Madrid'i Yıkan Adam Arda Turan
La Liga'da Atletico Madrid, Real Madrid'i 2-1 mağlup ederken Arda Turan takımının galibiyet golünü attı.



La Liga'da Madrid derbisine Arda Turan damgası. Milli futbolcumuz, Atletico Madrid'in, Real Madrid'i deplasmanda 2-1 yendiği derbide, takımının galibiyet golüne imza attı.

PENALTI BERABERLİK GETİRDİ

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Dev derbide Atletico Madrid henüz 11. dakikada Tiago Mendes ile 1-0 öne geçti. Real Madrid ise 26. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltı vuruşu ile beraberliği yakaladı.

MADRİD'İ ARDA AVLADI

Fakat oyuna 61. dakikada dahil olan Arda Turan, çok geçmeden ağları havalandırdı. Milli futbolcu Turan 76. dakikada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. (2-1) Bu galibiyetle birlikte Atletico Madrid 7 puanla 2. sırada yer aldı. Real Madrid ise 3 puanla 12. sırada bulunuyor.

Atletico Madrid’de forma giyen milli yıldız Arda Turan, Real Madrid’e karşı attığı golle sosyal medyayı salladı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Maçın ardından Twitter’da #Ardaturanismo hashtag’i kısa sürede İspanya TT (Trending Topic) listesine girdi. Yıldız futbolcudan övgüyle bahseden Atletico taraftarları, ezeli rakipleriyle de dalga geçti. Arda’yı Real Madrid’in yeni transferi James Rodriguez’le kıyaslayan bir taraftar, “Arda yarım saat oynadı 1 gol attı, James 3 maçta sıfır gol. Arda Turan 12 milyon ve Kolombiyalı 80 milyona transfer edildi” ifadelerini kullandı.

Gazeteci İnako Diaz Guerra, AS gazetesinde yaptığı yorumda, “Arda geri geldi, fiesta geri geldi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.