Reha, iş dünyasına atıldı

Reha, iş dünyasına atıldı
Büyükçekmece Belediyespor’un başarılı oyuncularından Reha Çanakçı, Büyükçekmece Cengiz Topel Caddesi üzerinde giyim mağazası açtı. R 10 Adı verdiği giyim mağazasının açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptı.
 Katılımın üst seviyede olduğu açılış törenine Spor, İş ve Siyaset dünyasından birçok ünlü katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Reha Çanakçı’yı bu üstün cesaretinden dolayı kutladığını söyledi. Ekonomik anlamda zor günler geçiren ülkemizde bu tür işyeri açmanın cesaret isteyeceğini söyleyen Başkan Dr. Akgün, “Reha Çanakçı kardeşimi burada açmış olduğu işyerinden dolayı tebrik ediyorum. Aynı zamanda böyle bir işe kalkıştığı için bu üstün cesaretinden dolayı bir kez daha kutlamak istiyorum. Burada yeni bir istihdam kapısı açtı ve en az üç beş kişinin ekmek parası kazanması için yola çıkmış oldu. Böyle zor zamanlarda bu tür işyerlerini açıp halka hizmet etmek için çaba gösteren tüm insanlarımızı çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. Herkes rızkı ile yola çıkar ve sonunda inşallah kazanan taraf olur. Reha kardeşimin de bu güzel işyerinde kazanmasını ve bol satışlı günler geçirmesini temenni ediyorum, Allah yolunu ve bahtını açık etsin” dedi.



İlk alışveriş, Dr. Akgün’den

Reha Çanakçı’nın Büyükçekmece Halkına yeni hizmete sunduğu R 10 Giyim Mağazasının açılışının ardından ilk alışverişi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptı. Daha sonra tüm misafirlerin alışveriş yapıp Reha Çanakçı’ya destek vermesi, genç patronu memnun etti. Açılışa katılan Başta Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve tüm dostlarına teşekkür ettiğini söyleyen Reha Çanakçı, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyorum. Büyükçekmece’ye bu güzel işyeri ile yeni bir soluk getireceğiz. Erkek giyimde tarz olacağına inandığım bu işyerinin Büyükçekmece’mize ve tüm güzel insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Katılım üst seviyedeydi

Açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yaptığı programa Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı Fuat Nihat Buruk, Galatasaraylı Aydın Yılmaz, Trabzonspor’lu Uğur Demirok, Torku Konyaspor’lu Mehmet Uslu, Balıkesirspor’lu uğur Akdemir, Büyükçekmece Belediyespor eski Kulüp Başkanı Ümit Kalko, Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Teknik Direktör Enver Şen, Futbol Şube sorumlusu Turgut Karadağ, Büyükçekmece Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Akgün, Hüseyin Kaya, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Altıntaş, Galatasaray’lı Eski sporculardan Muhammet Altıntaş, Büyükçekmece Belediyespor eski Kulüp Menajeri Özgür Kurt, Antrenör Hasan Yazıcı, Büyükçekmece Belediyespor’lu Yasin ve Mustafa, Büyükçekmece Belediyespor Eski oyuncularından ve Yöneticilerinden İskender Fındık, TÜYAP Büyükçekmece Basketbol ve Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Bayraktar ve çok sayıda misafir büyük ilgi gösterdi. Diğer taraftan açılışa katılması beklenen Gaziantepspor Teknik direktörü Okan Buruk, işlerinin yoğunluğundan açılışa katılamadı fakat çiçek göndererek Reha Çanakçı’ya hayırlı olsun mesajını yolladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.