RÜZGAR ÇOCUKLAR ŞAMPİYONAYA UĞURLANDI

RÜZGAR ÇOCUKLAR ŞAMPİYONAYA UĞURLANDI
Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulübü, sporcularını Türkiye Şampiyonası için uğurladı. Girdikleri yarışlarda çeşitli dereceler alan 4 sporcu 6 gün sürecek şampiyona için yola çıktı. Genç sörfçüleri şampiyonaya uğurlayan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel
Türkiye Yelken Federasyonu Olimpik Sınıf Techno 293 U13 sınıfında Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulübü adına yarışacak 4 sporcu şampiyona için uğurlandı.

Aralarında 2013 Türkiye 3. sü ve 2014 Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Türkiye 2. si’nin de bulunduğu sporcular, 24 - 29 Ekim arası Kadıköy İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenecek olan yarışa 12 yelken ve 5 boardla katılacak. Kulüp Başkanı Ebru Şenocak’ın yanı sıra bir hemşire ve bir hakemle yola çıkan sporcular, günde 3- 4 saat arası suda kalarak, 8-
10 kilometre arasında değişen parkurlarda yarışacaklar.

 

Galatasaray, Fenerbahçe, Balık Adamlar, Urla, Zonguldak gibi büyük yelken kulüpleriyle yarışacak olan sporcuların antrenörü ve Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulübü Başkanı Ebru Şenocak, “Amacımız, çocukların özgüvenlerinin ve cesaretlerinin yüksek olması. Dalgalarla, rüzgarla, denizle mücadele etmek zordur ama ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum” dedi.

 Şampiyona için sporcuları güzel dileklerle uğurlayan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan ise, “Sizde başarı enerjisini görüyorum. Ödüllerle dönüşünüzü bekliyoruz” diye belirtti. Turan, “Bizim için en önemlisi sağ salim dönmeniz” diye de ekledi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.