Sadettin Saran, TFF başkanlığı için aday oluyor

Sadettin Saran, TFF başkanlığı için aday oluyor
Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) ocak ayı için olağanüstü kongre iddiaları dolaşırken başkanlık koltuğu için Sadettin Saran’ın da adaylık için hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi
Yıldırım Demirören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun ocak ayında olağanüstü kongreye gideceği konuşuluyor. Başkanlık koltuğu için ise sürpriz bir isim gündeme geldi: Sadettin Saran. Fenerbahçeli eski yönetici başarılı iş adamlığı kadar, sporun sürekli içinde olması ile de biliniyor. Önümüzdeki hafta içinde Ankara ve Kırıkkale’de kendi imkanları ile yaptırdığı 19’ncu spor kompleksinin açılışını yapacak olan Saran, daha sonra da Başkent’te bu yönde bir dizi özel görüşmelerde bulunacak. Saran’ın başkanlık sürecinde bazı yayın haklarını farklı gruplara devretmesi de gündemde.
 
5 DİL BİLİYOR


Saran, yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da güçlü lobiye sahip. Tam 5 yabancı dil bilen ve Avrupa futbolunun önde gelen ülkeleri ile sıkı ilişkiler içinde bulunan Saran’ın 2024 finalleri için Almanya ile girilen yarışta çok etkili olabileceği konuşuluyor.
 
SARAN DOĞRULADI


Federasyon başkanlığı konusunda yaşanan bu gelişmeleri doğrulayan Saran, “Türk sporunun yıllardır içindeyim. Federasyon başkanlığı konusunda mevcut şartlar oluştuğunda ülke futbolu adına elimi taşın altına koyarım. Hizmet adına ne gerekiyorsa yaparım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.