SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR AVCILAR’I GÖREVDE

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR AVCILAR’I GÖREVDE
Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Sabah Sporları Etkinlikleri’ başladı. Firuzköy Deli Orman Parkında yapılan ilk derse Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ’de katıldı. Belediye Başkanı eşliğinde spor yapan vatandaşlar uy
‘Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Nesiller’ parolasıyla adından sıkça söz ettiren Avcılar Belediyesi, hizmet sunmaya devam ediyor. Avcılarlılar, Avcılar Belediyesi Spor İşlerine Müdürlüğünde çalışan Fitness eğitmenleri eşliğinde her Perşembe buluşuyor. İlçe genelinde Belediye’ye ait parklarda ve spor merkezlerinde gerçekleşen sabah sporu etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Kent 
Başkan Toprak ; ‘’ Her anlamda nefes alan sağlıklı bir kent için yola çıkarken önce insan dedik. Hemşerilerimizle birlikte sabah sporumuzu, eğitmenlerimiz eşliğinde eğlenerek yaptık. Hem ruhsal hem de fiziki olarak sporun sayısız faydaları var. Değerli hemşerilerimizi spor merkezlerimize spor yapmaya davet ediyorum.’’ ifadelerini kullandı. 
Uygulamadan oldukça memnun olan katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi.  ‘’Bizimle birlikte spor yapan bir Belediye Başkanımız var. Her zaman yanımızda, kendisine ve Avcılar Belediyesine teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Sabah Sporu etkinliği dağıtılan su ve çay ikramları ile son erdi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.