Sahada dostluk kazandı

Sahada dostluk kazandı
AVCILAR Amatör Spor Kulüpler Birliği'nin düzenlediği futbol turnuvasında İYGAD ile Avcılar Belediye Veteranlar karşılaştı.
6-2 biten maçın galibi Avcılar Belediye Veteranlar takımı oldu. İYGAD Başkanı Ali Tarakçı, "Önemli olan dostça bir mücadeledir" dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Avcılar
Turgut Özal Stadı'nda düzenlenen futbol turnuvasına 8 takım katıldı. Eleme usulü yapılan maçlarda minikler de ikişerli gruplar halinde turnuvaya katıldı.

Turnuva kapsamında ilk maç Ambarlı Denizköşkler ve Veteranlar arasında yapıldı. İlk maçı Denizköşkler takımı 4-1 kazandı. İYGAD ve Avcılar Belediye Veteranlar maçında ilk golü bulan İYGAD oldu. Hızlı başlayan maçın ilerleyen dakikalarında Veteranlar üstünlüğü ele geçirerek 6-2 galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Dostluk havasında başlayan maç dostluk havasında bitti. Her iki takımın futbolcuları el ele çıktığı sahadan yine el ele ayrıldı. İYGAD oyuncuları galip gelen Avcılar Belediye Veteranları tebrik etti. İYGAD Başkanı Ali Tarakçı ve yönetim kurulu üyeleri, sahada mücadele eden takımlarının performansından memnun olduklarını belirterek, "Futbolda yenmek de var yenilmek de. Önemli olan dostça bir mücadeledir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.