Salon, TÜYAP Büyükçekmece için dolacak

Salon, TÜYAP Büyükçekmece için dolacak
İlk maçın rövanşında Akhisar Spor Salonunu hınca hınç dolduran Akhisar Belediyespor taraftarlarının karşısında mükemmel bir oyun ortaya koyarak rakiplerini seyircilerinin önünde mağlup eden TÜYAP Büyükçekmece Basketbol, seride maçı 1-1’e getirerek büyük b

 TÜYAP Büyükçekmece Basketbol, ikinci galibiyetini alıp rakibini saf dışı bırakmayı amaçlıyor. Seride durumu 1-1'e getiren bölge temsilcimizde Kulüp Başkanı Ahmet Bayraktar, bu önemli maç için sporseverlere çağrıda bulundu. Perşembe (bugün) saat 19.00’da Mimarsinan Koleji Spor Salonunda oynayacakları üçüncü maçta herkesi yanlarında görmek istediklerini söyledi. Başkan Bayraktar, “Bugün takım olarak büyük bir seyirci desteğine ihtiyacımız var.


Akhisar Belediyespor takımını mağlup edip yarıştan rakibimizi saf dışı etmek istiyoruz. Bu önemli maçı kazanıp TÜYAP Büyükçekmece Basketbol’un adını Yarı Final'e yazdırmak istiyoruz. Bu önemli maçta herkesin takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu zamana kadar kulübe verdiği destekle her zaman yanımızda olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün de salondu yerini alıp takıma gerekli desteğini verecektir. Başarılı bir neticeyle sahadan ayrılıp Birinci Lig için avantaj elde etmesini istiyoruz. Bugün salonu sporseverlerin hınca hınç doldurmasını bekliyoruz. Tüm bölge halkımızı bu önemli maça davet ediyor destek vermelerini istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.