Şampiyon “ Çatalcalı Periler”

Şampiyon “ Çatalcalı Periler”
İstanbul Üniversitesince düzenlenen ’ta Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılan Kızlar Final maçında Beşiktaş ile Çatalca Basketbol Kulübü karşı karşıya geldiler.
 Her iki takımın da büyük çaba gösterdiği maçta karşılıklı sayılar olurken tarafların skor yükünü Beşiktaş’ta Elif Dinçer ve Çatalca’da Şeyda Nur Sügür çektiler. İlk periyot 8-8 sonuçlanırken ikinci periyodun sonucu da 9-10 Çatalcalı Perilerin üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıda ise izleyenler, finale yakışacak muhteşem mücadeleye tanık oldu. Beşiktaş’ta Selen Kocatepe’nin sayılarına Çatalca’da Nisanur Küpçü’nün katkıları karşılık verince maç 25-30 Çatalca S.K. lehine bitti. Turnuvanın MBP oyuncusu ( En Değerli Oyuncu) ve sayı kraliçesi de olan Şeyda Nur Sügür oynadığı oyunla tüm takımların dikkatini çekerken karşı takımın tüm çabalarına rağmen 18 sayı kaydederek final karşılaşmasının da en çok sayı atanı oldu. Böylelikle 10. ’ın  Kızlar ŞAMPİYONU Çatalca Basketbol Kulübü oldu. Sporcuların Başarı belgelerini Spor Duayeni ve Spor adamı Bülent KARPAT ve Uz. Dr. Ertuğrul KEREY verdiler. 
Çatalcalı Periler’e Başarı Belgelerini veren Bülent Karpat kızları tek tek alınlarından öperken “ Sizler geleceğin basketboldaki isimlerisiniz” diyerek bir defa daha onlara gurur verdi. 

Çatalcalı Perilerin Beşiktaş ile Abdi İpekçi Spor Salonunda karşı karşıya geldiği Şampiyonluk maçına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eşi Nurhan Kara ile katılırken, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Kara ve Cengiz Uçar da takılarak kızlara destek verdi. Çatalca ve Beşiktaş tribününde bulunanlar karşılaşmanın çekişmeli geçmesi ile hop oturup hop kalkarken, Başkan Cem Kara Şampiyon olan Çatalcalı Perilerin sevincini paylaşarak “ Gelecekte çok daha iyi yerlerde göreceğimize canı gönülden inanıyorum” dedi. 

23 Nisan 2015 Perşembe Günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Spor Salonunda yapılacak olan ödül töreninde Şampiyonluk Kupasını kaldıracak olan Çatalca Basketbol Kulübü kızları Çatalcalı Periler “ Kupamızı alacağımız ödül törenimize tüm Çatalca’yı davet ediyoruz” dediler.

 Turnuvası boyunca kendi grubundaki en yakın rakibine 102 sayı fark atan Şeyda Nur Sügür, diğer erkek gruplarında da Sayı Krallarına attığı 147 sayı ile fark attı. MVP ( En değerli oyuncu) Kategorisinde de ödül alacak olan Şeyda Nur Sügür takım kaptanı olarak Çatalcalı Periler ile üç başarıya imza atmış oldular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.