ŞAMPİYONLARA ÖDÜL YAĞDI

ŞAMPİYONLARA ÖDÜL YAĞDI
Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin organize ettiği 2016- 2017 Sezonu Başarı Plaketleri Töreni ve Spor Paneli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in de katılımıyla Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki ödül törenine, Başkan Karadeniz’in yanı sıra Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtük, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Göksun Öz, Muhtarlar, kulüp başkanları, yöneticiler, sporcular ve sporseverler katıldı.

Törende, 2016-2017 sezonunda yapılan müsabakalar sonunda başarılı olan kulüp ve sporcular ödüllendirildi. Yüzlerce sporcunun katıldığı spor panelinde ilçede faaliyet gösteren tüm spor kulüpleri başkan ve yönetim kurulu düzeyinde temsil edilirken, şampiyon sporcular da podyuma çıktı.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da spora gönül veren tüm sporcuları tebrik etti.

 

“SPOR FAALİYETLERİMİZ HIZ KESMİYOR”

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’de spor alanındaki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, “ Yeter ki gençlerimiz kendilerini geliştirsin, 800 bin nüfuslu bir ilçede bu kadar da her genç nüfusa sahip olduğumuzda zaten spor yaparak eğitimle ayakta duruyoruz. Bütün spor kulüp başkanlarımıza teşekkür ederim. Gençlerimizi spora teşvik ederek, sokağın zararlı alışkanlıklarından alıkoyuyorlar. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün, kazanılmış yarındır. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

650 SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, spora ve sporcuya katkılarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, spor alanında yapılan çalışmaları anlattı.

Konuşmaların ardından 2016- 2017 sezonunda branşlarında ve yaş gruplarında dereceye giren takımlara da plaketleri protokol tarafından takdim edildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de başarılı olan sporcularla birlikte fotoğraf çektirerek, kulüplere başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

16 kulüpten 32 kategoride yaklaşık 650 sporcunun ödüllendirildiği program sonunda sporculara madalya ve kulüplere başarı plaketi takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.